Nu finns vi även i Robertsfors

Bilverkstad i Ånäset och Robertsfors

verkstad, AC service, reservdelar, däck, hjulinställning, bärgning, lackering, bilglas, butik, hyrbil och hyrsläp

våra tjänster

 

Petterssons Bil & Traktor

 

Petterssons Bil & Traktor AB är en väl etablerad bilverkstad, grundad redan 1958. Vi utför alla inom branschen förekommande moment såsom service, reparationer, felsökningar och mycket mer.

 

Vi är en Autoexperten-verkstad som har ett nära samarbete med Skellefteå Bil och Forslunds och kan tillhandahålla service med originaldelar. Vi har en fullständig skadeverkstad med egen lackering och egna hyrbilar och släpvagnar.

 

Vi har en fullt utrustad verkstad med diagnosutrustning för felsökning i samtliga bilmärken. Får du problem som gör att du inte kan ta dig till vår verkstad så är vi medlem i Assistancekåren och har välutbildade bärgningschaufförer som dessutom är biltekniker. De har jour dygnet runt och kan hjälpa er på absolut bästa sätt!

 

Vi är medlem i motorbranschens riksförbund - MRF och servar alla typer av bilmärken.

 

Välkommen in till oss i våra egna lokaler vid E4:an i Ånäset mellan Skellefteå och Umeå

eller på idrottsvägen i Robertsfors vid stantors

Våra tjänster

Bild

Verkstad

Petterssons Bil & Traktor AB har en fullt utrustad verkstad med diagnosutrustning för felsökning i samtliga bilmärken. På Volvo använder vi Volvos eget Vidasystem och kan tack vare detta även ladda ner mjukvara på dessa bilar. Självklart har vi även motsvarande felsökningsutrustning för alla andra bilmärken.

Bild

Butik & Reservdelar

Hos oss hittar ni en välfylld butik med allt som kan behövas för dig som bilägare. Ni hittar det mesta såsom spolarvätska, olja, glödlampor och mycket mera! Det finns också möjlighet att beställa olika typer av reservdelar. Vi har även ett fint utbud av sommar och vinterdäck.

Bild

Skadeverkstad

Vår skadeverkstad reparerar i huvudsak försäkringsskador och har idag avtal med de flesta stora försäkringsbolagen. Vi har fullständig utrustad skadeverkstad med plåtverkstad och egen lackering för att kunna hjälpa dig som kund på absolut bästa sätt.

Bild

Bilglas

Det är viktigt för dig och dina medtrafikanters säkerhet att inte köra med en skadad vindruta. Vi utför bytet på ett fackmannamässigt sätt tack vare kompetent personal. Utöver vindrutor så byter vi även bilglas på andra typer av fordon såsom skogsmaskiner, lastbilar eller grävmaskiner.

Bild

Hyrbil & Hyrsläp

Petterssons Bil & Traktor AB erbjuder möjligheten till hyrbil under olika tidsintervaller, till exempel när din bil är på sin årliga service eller om vi väntar på en reservdel för att kunna reparera ett större jobb på ditt fordon. Oavsett vad så hittar du alltid en hyrbil hos oss!

Kontakta oss

0934 - 202 00

info@petterssonsbil.se

Galgbacken 4, 915 94 Ånäset

  

  0934 - 10996

  Idrottsvägen 3  Robertsfors

 

Bärgning? Ring:

0934 - 205 00

 

Namn
E-postadress
Telefonnummer
Meddelande

 
© 2019 Petterssons Bil & Traktor
Information om cookies